EmailTweet 0 Prikaz preko čitavog ekrana PIZZA OD KORA Autor Javorka Filipovic Peciva 24 maja, 2018 Sluziti uz jogurt kao veceru ili kao toplo predjelo za goste,rodjendane i ostalo… Vreme pripreme: 40 minuta Vreme kuvanja: 25 minuta Broj obroka: 10 porcija Način pripreme Umutiti jaja sa krem sirom ili kis,pavlakom. Narendati sunku,narendati mocarelu i poceti slaganje. Svaku koru prvo premazemo uljem,pa smesom sa jajijma i slagati kore jednu preko druge. Na gornju koru /obicno naslazem pet kora/premazati kecap,posuti sunku, mocarelu i origano.Uviti u rolat. Obicno imam dva rolata od 500 gr kora. Kad zurim odmah secem s prsta debele rolate i redjam u pouljen pleh/okrugli/. Preko svakog rolatica premazati fil sa jajima, posuti mocarelom i peci u rerni na 200 stepeni da porumeni. *Moze se pri kraju iskljuciti rerna i ostaviti desetak minuta da se zavrsi pecenje da pizza ne bi bila gnjecava. Rolati se mogu ostaviti u zamrzivacu 2 sata da se lakse seku na rolatice.Mogu se i zamrznuti, izvaditi pre pecenja 30 minuta i zavrsiti sa pripremom i pecenjem. Sastojci Potrebno: 500 gr kora za gibanicu 3 jajeta 200 gr krem sira ili kis.pavlaku 150 gr pizza sunke 150 gr mocarele i još Dijamant kecap origano ulje zatvorite prikaz preko čitavog ekrana 00:00 Ocenite članak [Ukupno: 0 Prosečno: 0]